Jaroslav Balaštík: Konzervovanie a mrazenie v domácnosti, 1985
Název: | Konzervovanie a mrazenie v domácnosti |
Autor: | Jaroslav Balaštík |
Ilustrátor: | Ada Jakabová (obálka) |
Nakladatel: | Príroda |
Rok vydání: | 1985 |
Počet stran: | 239 |
Poznámka: | Možností konzervování ovoce a zeleniny je mnoho a liší se od sebe způsobem, změnami,které jsou při konzervaci nevyhnutelné a dobou trvanlivosti. Přitom je důležité, aby konzervování bylo laciné, rychlé, nenáročné a aby byl získaný výrobek chutný, zdravý a trvanlivý. Všechny tyto předpoklady lze splnit jen tehdy, když použijeme nejvhodnější konzervační a výrobní postup. A o tom je tato publikace. Šieste vydanie. Cena knihy v čase vydania: 28.- Kčs. |
Kategorie: | Literatura naučná |
Kategorie: | Kuchařky |
Vazba: | měkká / brožovaná |
Stav: | bezvadný |
10.6.2020 11:35 #01768